fredag 11 april 2008

Där ser man!


Trodde ingen läste min tråkiga blogg men ack så förvånad man kan bli. Så förvånad att det kanske till och med är värt att slänga in ett inlägg lite då och då om hur resan går! Idag är vi åter i New Jersey där jag hade ett par timmar på eftermiddagen att ta bilen och utforska. Kul tänkte jag men ångrade mig ungefär lika snabbt som tanken slog mig. Det visade sig bli en ödersdigern resa då jag såklart körde vilse. Först tvingades jag illa kvickt leta efter en bensinstation då bilen minst sagt skrek på bränsle. Och att titta efter en mack samtidigt som man ska försöka komma ihåg vägen tillbaka till huset är ingen hit så ni förstår ju kanske hur det slutade... I Atlantic City på ett kasino med an öl i handen. Skämtåsido. Det enda som stämde var Atlantic City, råkade hamna på expressvägen tillbaka till Philadelphia för att sedan hamna i Atlantic City och sedan köra till en litet ställe kallat Plesantville, eller något liknande. Väl där ringer jag alla nummer i min telefonbok utan att få ett svar, är det inte typiskt så säg. Bestämmer mig sedan för att det är bättre att köra och föröka hitta tillbaka än att stå still och känna sig helt vilse och övergiven och tro på fan. 10 minuter senare är jag på rätt väg och står inom kort framför huset. Ibland har man tur, det måste jag erkänna och jag lovade mig själv i det ögonblicket "inga mer spontana bilresor på okänd ort".

Vill också säga att så ska det låta är underskattad underhållning. Det är det enda svenska programmet jag följer via internet och visst får man sig en hel del skratt och fina ögonblick! Molly Sandén (vinnare av melodifestivalen för barn, 16 år) sjöng Gabriellas sång, så vackert att jag fick tårar i ögonen, lyssna på det guys!
Nu är det verkligen dags att sova, ska komma igång med bloggen igen lovar!
Godnatt på er!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!Jag sa ju det! Så ska det låta äger! Hon är ju sjukt duktig för att vara så ung också... Isabell..( du vet hon som snackar hela tiden)