lördag 20 mars 2010

Äntligen helg!!

Ja, inte för att man är ledig för det men vi kan ju vara glada ändå. Det är nåt speciellt med helgen trots att man jobbar.. Människor är lite gladare, stämningen är lite högre och livet känns helt enkelt lite lättare när man kan konstatera det faktum att nu är det lördag och man fåår vara uppe lite längre och man fåår äta lite godare och man fåår även ta sig ett glas vin till maten. Ja, livet får lite lyx i kanten och det precis vad man behöver för att orka med ännu en ny mån-fre vecka tills nästa helg är här :)

Jobbade 6-16 idag på avdelning frukt och grönt. Det känns så kul när man har en bra dag på jobbet och en härlig känsla i kroppen sprider sig när man vet att man går hem ifrån jobbet med ett väl utfört jobb i bagaget, då hela avdelningen gått bra och de allra flesta är nöjda! DreamTeam i helgen dock så jag är inte förvånad över framgångarna, high five på den och sjukt bra jobbat personalen!!

Ikväll vankas lite festligheter i Södertälje där jag till slut ska få träffa "kakan" som Elina haft kontakt med i eeevigheter under tiden i var i New York tillsammans. Ska bli intressant att se vad "cookie" är för en typ och om han kvalificerar sig för att hamna på + listan :P Ser fram emot ikväll, like back in the days, den fruktansvärt fantastiska trion är samlad på samma sida jorden igen! Go girls!

Ledsen att jag inte varit så social med er vänner där hemma. Har helt enkelt inte haft tid men lovar att bättra mig! Puss puss, nu ska jag diska, laga mat och duscha!

2 kommentarer:

Ylva v Z sa...

Det är inte lätt att vara social mot alla hela tiden o samtidigt, vännen ;) På tal om att socialisera sig, när skulle vi ses? :)

Anonym sa...

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=4038865&op=4&o=global&view=global&subj=729273866&id=777173956&fbid=197203428956

Någon ser ut som Edward Cullen!!!