onsdag 31 mars 2010

Read My Lips

Incidenten: Det ringer från kassan och Des svarar i telefonen. Frågan lyder vilken ost som är på extrapris och des förklarar i lätt ton att kunden måste tagit fel på osten men att sånt händer för skylten satt lite dåligt till och säger åt kassörskan att ge kunden osten till det billigare priset i alla fall och att skylten sedan skall flyttas, no big deal liksom. Des lägger på och fortsätter sitt arbete som att inget hänt. Då ser hon en arg kund komma emot ostdisken med kassörskan i släptåg. Kassörskan försöker reda upp situationen genom att fråga om det var Des hon pratade med i telefon, Des nickar. Kunden river tag i osten, pekar mycket argt på skylten och säger "Titta på den jävla skylten där, det står klart och tydligt 69,90 kr/kg för denna osten, ser du? 69,90 READ MY LIPS - (attityd) snap. för att sedan vända på klacken och storma iväg. Kvar står Des, lite smått generad, kliar sig i huvudet och undrar vad som just hände. haha Oh no, you just didn't....

För övrigt har dagen varit kanonbra! Jobbet gick gallant och jag hann med att simma 60 längder på gymmet efteråt! Wohoo! var även ute och sprang i början av veckan, 25 minuter runt lilla essingen och vidare (ön är ju itne så stor liksom) så träningen är på g! Dock är det svårare att hålla igen på den goda maten. Fick påskgodis av en kollega och kunde inte hålla mig mer än 2 timmar innan jag började naffsa i kanterna på påsen. En bit godis blev snabbt 7 bitar godis och det dåliga samvetet bäxte sig allt större.. Det slutade med att jag med bestämda steg gick till köket (ca 2 heela steg på den låånga vägen till det stoora köket), slängde i påsen i soporna med en väldans kraft, ångrar mig i sista stund för att bara ta eeen till liten gulli godisbit, ångrar mig i gen och häller på en klick ketshup i påsen för att vara helt säker på att jag inte tar upp påsen igen. Vadå viljestyrka? Vad är det?? hahaha sämst ever. Nu JÄVLAR ska det vara beach 2010. kom igen då!!


i morgon ska jag upp tidigt och hämta LILLEBROR på centralen =) Ska bli kanonkul att hänga lite och få lite kvalitetstid med parveln! Har ju inte hunnits med på låt se, nästan hela våra liv... liksom! Kommer jobba tors och fre så han kanske hänger med på jobbet en av dagarna och chillar, eller om han vill gå på stan.. Får lösa det där i morgon! Kul ska det bli iaf! Och ja, jag FÅR jobba långfredagen och jag KUNDE inte säga nej för det ÄR ju en RÖD dag och jag BÖNADE till gud att jag skulle få jobba just DEN dagen... typ! Så ja, fisken ska bli spännande eftersom jag aldrig haft en hel dag där förut! =)

Nu ska jag sluta snacka strunt och vika min tvätt som ligger över hela golvet (är jag lovable?).. och ja, man blir ju lite sentimental när man läser på fb hur många som åker HEM i påsk! Men lite av mitt HEM kommer ju hit så det funkar ändå!

PUSS! och typ den där hårfärgen vill jag ha i vår/sommar :)

1 kommentar:

LittleMissMe sa...

Du och jag Des, jag gillar din ketchup räddning - i feel inspired ; )