måndag 1 mars 2010

Veckans lediga dag!

Åh så underbart det är att vara ledig ibland. Inte ens snöblasks stormen utanför fönstret kunde få mig på dåligt humör denna morgon. Jag gick upp, duschade och drack min kopp kaffe med en tesked socker i, precis så som dieten förtäljer. Därefter målades ansiktet lite checkt, en snabb lunch skedades i (yoghurt och skinka) och därefter var det dags att ta blå buss 1 till hötorget för att möta upp en frysande Frida! :) En runda på staden blev det och pengarna gick åt som smör i solsken - minst sagt! Jag fullkomligt älskar HMs nya "the blues" kollektion och fick verkligen blunda för att komma ut därifrån med endast snygg tshirt. Efter kroppen har formats efter behag ska jag banne mig unna mig en ny garderob så 1, 2 lets go beach 2010! I år ska jag i alla fall lyckas!!!!
Detta köpte jag idag:

ooooch en t-shirt som jag lägger upp en bild på när jag hittar en / orkar ta kort på den jag har! :P

Nu är steph hemma så jag ska socialisera med henne / titta på tv och sen sova och njuta av morgondagens sov morgon. Jobbar 14-19 på cultural care så det är rätt soft! :)

Puss på er! Tänk att hemlängtan är så mycket större när man befinner sig närmre. I USA längtade jag nästan aldrig hem, nu när vädret är ruskigt och man väntar på finväder och vår så går tankarna mer än en gång per dagen i hemtrakterna. Jag undrar vad ni gör och hur ni har det osv. Trivs gör jag ändå i huvudstaden, riktigt nice :)

Linn Rödén, jag saknar dig mer än mest!
och Elina är snart hemma :)
<3

Puss och kram

Inga kommentarer: