torsdag 28 maj 2009

Förjävla människor!

Det är torsdag och jag ska meddela att trots att jag hade sovmorgon till 11 i morse så lyckades jag ändå försova mig tills klockan slog 12 och det ringer på telefonen. Oskönt värre. Känns som jag går igenom en personlig svacka just nu och jag fattar inte vad det kommer ifrån. Familjen är bättre än toppen, jag har mina vänner och saker att göra hela tiden men ändå går jag runt och känner mig tom och ledsen hela tiden och minsta lilla irritationsmoment kan få mig att explodera i ilska. Va fan händer? Jag och Steph gick och spekulerade lite i det och kom fram till att jag saknar hemma extra mycket just nu. Det har som ingen logik i varför jag är ledsen när jag egentlin borde vara glad och tycka att livet är fantastiskt. Men kanske är det just att det är så bra som får mig att sakna er alla där hemma extra mycket och minnas allt bra som hänt i mitt liv.

Hur kan man känna sig så ensam i en stad där det bor 9 miljoner invånare och med en kanon vän vid sin sida? Och hur kan man vara så arg och ledsen hela tiden, när det enda man gör på sin fritid är att ha kul och skratta? Sova mer, träna mer och hetsa mindre med start nu och se om det leder någon vart. Detta är ett sätt att skapa ovänner på och det är det sista jag behöver just nu. Nu ska jag sluta fumla. Det blir så otroligt ointressanta inlägg på senasre, sorry bout that!
Hittade btw ett helt Disney Album i mitt itunes - på FINSKA! haha den är ju skön.

Nu ska surknulen försjunka sig i ett par avsnitt SATC, snart tittat klart på alla säsonger, sweet! Puss på er, jag saknar mina vänner och familjer i Östersund!
Over n out, Vi ses på Hard Rock Café!!! ;)

tisdag 26 maj 2009

Fantastiskt!

Har haft en fantastisk semester med familjen och de tycker lika så om mig. "Du är så lätt att ha omkring" sa pappan på helgens sista måltid och det värmer alltid lite extra i hjärtat. Kom hem på söndag kväll kl 8.30 och begav mig sedan 10.20 in till manhattan för att först träffa älskade Stephanie och Elina och sen ha en sleepover hos Frida. Jaråå, här handlar vi på impuls och det gillar jag (efter lite hets och ilska hm..)

På Måndagen (Memorial Day för övrigt) vaknade jag upp i ett radhus i Brooklyn och kände mig taggad inför dagens äventyr. Vi Shoppade en hel del och jag tog itu med några saker som stått på "att göra listan" ett bra tag nu. Jag spenderade 100 dollar på en extern hårddisk så nu har jag äntligen skaffat mig en bckup och behöver inte bli helt crazy varje gång datorn krånglar. Mycket värt pengarna och dessutom är den blå och assnygg ;) Är ni beredda, nu kommer ju kors i taket!! Des o Frida gick även till en salong och klippte håret. SJUUUUUKT nödvändigt då jag inte klippt mig på över 1 år och såg ut ungefär som tjejen i "En prinsessas dagbok" innan hennes omvandling, eller för er som inte sätt den, bara allmänt risig!! Så nu är det kortare, snyggare och helt enkelt så mycket bättre. HIttade en riktigt bra salong så det kanske blir till att blondera sig där till helgen? Ooops!!

Des och Steph sprang för övrigt till basketplanen igår kväll kl 9.30 och lirade några games. Des ligger överlägset i ledning med 12-1 i våra kära spel "21". KUNG!! ;) Dagen har gått fort förbi. Efter 9 timmars jobb blev det ett impulsbeslut att ta tunnelbaka in till city. Ja ni hörde rätt, TUNNELBANAN går ju i princip ända upp hit där vi bor. Fick vi precis reda på så istället för att betala 12 dollar för en tripp till stan, så betalar vi nu 4. Sweeeet! Kan vi åka in 3 ggr i veckan istället för 1. Vi träffade iaf ett gäng svenska killar som är här på besök i staden en vecka. Riktigt trevligt måste jag säga! Så trevligt att det blir en favorit i repris imårrn då vi planerar åka och kika på Brooklyn Bridge. Ja det återstår att se om planen åtföljs.

Jag körde förresten min nya bil ikväll!1 ÄÄääääntligeeeeen lite frihet =D Så underbart att göra lilla guld och verkligen kunna ta sig nånstans, SJÄLV!! Dock blev det lite sent så Des smög in efter utegångsförbudet (finns det ens kvar?) och nu sitter jag här och börjar tänka på refrängen! Vad vore livet utan lite spänning, äventyr och galna impulsupptåg??

Har för övrigt även avinstallerat Norton antivirus (hade 1 dag kvar på prenumirationen) och har istället installerat avast! vad tror mamma om det?? Det är gratis och sägs ska vara bra?!. Mer om allt i morgon. Puss!!!

fredag 22 maj 2009

Semester med familjen!

Här ligger jag igen, i sängen på hotellrummet och chillar! Är galet trött efter dagens bravader och förtjänar lite slapp och meningslöst internet surfande. Dessa två dagar har varit extremt roliga men också extremt utmattande, det är ju barn man jobbar med liksom... Har åka karusell hit, berg- och dalbana dit, upp och ner och runt och gupp. Känns som jag kommit ännu närmare familjen också dessa dagar och att jag verkligen är till nån nytta så de känns glada till humöret vilket är kanonbra!! (Y) Även de två äldsta ska hålla på att klänga på mig, pussas och kramas, säger att de vill att JAG ska åka den karusellen med dem och att JAG måste leka med dem i poolen så det är himla positivt. Min fanclub har växt från 1 till 3 och jag känner mig sjukt inne (cool gubbe)!

Ja precis, idag hängde vi i poolen ett par timmar och jag stod face to face med en av mina största fobier. Att visa mig i badkläder! Usch och fy för sån ångest, varför bry sig om vad andra tycker egentligen? Men tyvärr gör man ju det. Var galet mycket klor i vattnet dock så bikinin som en gång var svart är nu trendigt grå :P Kanske dags för en ny? Mmmm! har även tänk köpa sånna där shorts som man kan dölja alla celluliter med och vara lite cool i. Det tycker jag om! ;)

Chattar lite med Simon (en av mian goda vänner på ica butiken jag jobbade på)och han säger såhär:
"daniel jobbade sin sista dag idag.jag hade lite avslutningsfest för han ikväll..jag erik o mats sjukt fantastiskt kväll.!mkt bra kväll! jag e lite full...vi pratade lite om dej ..vi sa att du passade in grabbgänget..du e ju en sköning! du är lagomt manlig för att få va me i gänget..det är inte många tjejer som får det!det är du o camilla. fast mest du..."

LOOOOOOOVE, fan va jag saknar dessa grabbar alltså!!!! <3

Nu ska jag kika lite satc och slumra in. Tack för en underbar dag här i Hershey, PA! <3
Förresten ska jag lägga upp en låt här också. WTF tänker kanske ni, då detta är en country låt och jag absolut inte lyssnar på countymusik. Anledningen till denna skräll är att min värdfar och 2 äldsta värdbarn spelade in den på video här på parken. Man går in i en lite musikstudio, väljer en sång och sjunger karaoke medan de spelar in en. Aaaaaas roligt då värdfar verkligen går in i det och diggar JÄRNET! KOmmer även med egna inlägg som "break it down", "thank you ladies" och bäst av allt, i slutet av låten sitter och nynnar med i melodin som en liten lärka! Haha SÅ SKÖNA!! MM det var allt :)


Sorry att det är en dålig karaoke version, hittade inget annat med mina trötta ögon!

onsdag 20 maj 2009

När man säger för mycket!

Här sitter jag på ett hotellrum i Hershey, Pennsylvania och bloggar. Underbart med dubbelsäng och eget rum att fly ifrån kaoset + nån som städar åt en! :) Ska egentligen kika på satc nu så jag ska hålla mig kort. Bilresn var dryg men ändå rätt skön. Lyssna på musik i mängder är ju aldrig fel, även om man får lite ont i ryggen av att bara sitta och sitta lite till. Fick reda på idag att det mest troligt kommer bli en Florida resa med familjen i höst. UNDERBART! Tyvärr kommer detta ske första veckan i september vilket också är min kära vän Stephanies sista vecka i sin familj. Sån dålig tajming men det får vi lösa på nåt sätt. Allt är inte ristat i sten och ibland får man improvisera lite och tänka om!

Har suttit och skrivit med min gamle vän Adrian ikväll också och jag måste erkänna att jag saknat honom en hel del. Vi brukade vara sjukt tighta, snacka i telefonen i timtals varje dag om allt mellan himmel och jord. Tack för att du är tillbaka i mitt liv! :)

Tog även "snacket" med hjälpredan i min förra familjen i californien idag. Gick ju sådär. Lovade min forna värdmor förra veckan att snacka med personen med de stjälpande händerna och ordna upp problemen för dem. Tyvärr blev jag carried away och hon fattade tillslut att min forna värdmor faktiskti snackat med mig om problemen som de har. Ooops! ibland går planan i baklås, men nåt gott kanske alltid kommer ut av det. Stay positive!

Skriver mer i morgon. Puss och hej!

tisdag 19 maj 2009

Helg!!















Vet inte vart jag ska börja eftersom jag inte haft tid att blogga på ett par dagar.. Bäst blir väl kanske om vi tar det från början eller vad tror ni?
Kan dra lite kuriosa och berätta att om man googlar ordet(?) "värdmor" eller "värdfar" så kommer min blogg upp, hur coolt är inte det?
Har haft en kanonhelg med Stephanie (Kan det va tråkigt med en sådan kanontjej vid sin sida?) Emma och Elina! Efter fredagens helhjärtade jobbinsats så kom lördagen snabbare än väntat så det planerade utsovningen blev det inte mycket av. Efter några timmars morgon-facebookande (T I M M A R, as in I can spend a whole day on facebook if u just let me..) så bar det tillslut av in till köket för att käka frulle. Mätta och belåtna bestämde vi (ja, steph hade såklart en sleepover) oss där och då att dra in till WP (White Plains) för lite abstinensshopping (jag har ju inte shoppat på TVÅ VECKOR!!). Hittade en jättefin klänning, ett par byxor och ett skärp på Forever 21 (vad annars?!?!)
Efter shoppingturen gav sig de två kompanjonerna tillbaka till Des House för att göra sig i ordning för au pair kryssningen som var ett av månadens au pairmöten! Kryssningen i sig var enligt mitt tycke rätt booooooring, men vyn var underbar och såklart även mitt sällskap! Tog en del najsa bilder på Empire state building och Staue of Liberty (Frihetsgudinnan). Åkte därefter hem och kikade på "The Dark Knight" som är precis lika bra varje gång man ser den!
På söndagen SPRANG!!! Des, Steph och Elina till tåget efter den obligatoriska sista minuten färden till stationen. Varför alltid så sena?? Hann med tåget på minuten för övrigt! New York, Manhattan, Broadway var destinationen för detta gäng där ett besök på Madame Tussauds väntade. Gick runt i timtals och spanade in alla våra idoler, poserade och TOG KORT (i plurat; läs hundratals). Efter detta åkte vi vidare till stadsdel SoHo där shoppingen är som bäst! Ett besök på Zara, Topshop och återigen Forever kom des ut med en top, ett par glajjor och örhängen! Träffade även Frida här i vimlet! Nöjd som få SPRAAAANG gänget till tåget igen med andan i halsen och hann med, hör och häpna, på minten! . . . . .
Des och Steph är barnvakt åt Stephs barn ett par timmar så vi passar på att äta och kors i taket, Titta på TV!!! jag har helt seriöst inte tittat en minut på vanlig tv sen jag åkte i från California där jag överkonsumerade denna vara så det var rätt soft måste jag säga!
Jag lovar, har inte så mycket mer att säga nu så snart är pinan över. Jobbade 11 timmar igår och spanade lite då värdmor spelade softball. Såg skoj ut, det är för er som inte vet den kvinnliga versionen av baseball som är den amerikanska versionen av svensk brännboll. Kan man säga så? typ iaf för att ni ska få en sisådär uppfattning. Därefter begav sig de två vapendragarna (lånat från Robins ordförråd) till basketplanen för att Shoot some hoops. Kanonkul även om vi inte direkt såg korgen i mörkret. Och vad som inte framgick från Stephanies blogg var såklart även att Des vann 3 av 3 game ;) Skills eller tur är ju frågan sen :P
Så nu sitter jag här på sängen efter en skön promenad i solen och väntar på att Steph ska sluta jobba nån gång så vi kan lira igen. Mat först kanske (magen kurrar). Slutade tidigt idag vilket var skönt och imårrn drar jag och familjen till Hershey park i Pennsylvania över veckoslutet! Peace på den. jag mår kanon och älskar att leva just i denna stund! <3>
Over n Out/Des +Blev lite inspirerad av Stephanies parenteser(?)

fredag 15 maj 2009

Fredag natt!

Ey! Först vill jag ju bara poängtera att min bror växer och det med basta. 172 cm påstår att han är vilket innebär att jag ligger i lä, så mycket för att kunna brotta ner honom med en hand längre...

Klockan har slagit midnatt och jobbdagen är finally over. Började vid 7 i morse och har jobbat i princip till nu! Skulle haft en härlig 6 timmars rast mitt på dagen, meeeen det hände ju såklart inte. Istället ställer Bid D upp och jobbar och jobbar och jobbar så mycket så nu är jag inte ens trött. yeey me! Har haft my beloved Stephanie här ikväll som sällskap och som även agerat nappinstoppare lite då och då ;) Tack för hjälpen hun!

Värdföräldrarna ramlade precis in genom dörren med orden "Aaaldrig mer tequila! Tequila är farligt, det är så man får tvillingar". Efter det erkännandet kände vi att vi fått lite mer inofmation än nödvändigt så vi försökte snabbt skratta bort det. Värdmor går då istället fram till skafferiet och river fram den STORA godisburken som jag ställt in där (jag vet, jag har dålig karaktär) och finner det mycket roande att göra narr av mitt godisätande. "Du vet att jag älskar dig Des men vad fasen är detta alltså?" säger mor och höjer burken till skyarna! hahaha. Som hämna ber vi både mor och far att testa saltlaktirs för första gången i livet, vilket slutar med en himla massa fula äckade miner från deras sida och en himla massa skrattande från våran. Hahaha, kom igen salt lakrits är ju HUR GOTT SOM HELST! Fjantamerikaner!

Satt och skrattade lite för mig själv också då jag tänkte på situationen. Här sitter två 20 åringar i köket, en fredagkväll, med varsin laptop framför sig och kollar nyheter på internet. Alla fem barnen sover och vi får äntligen lite lugn och ro i huset. Vid midnatt rullar värdföräldrar in genom dörren, kalasfulla... Vad är fel med den här bilden?? Vad hände med tonårsfester och föräldraplikter? I dunno, men erkänn att det är lite småroande minsann!

Nä, nu ska jag och min bättre (the know-it-all) halva titta på film bestående av "The Dark Knight" och försöka vårat yttersta för att hålla oss borta från godis och glass. WHOOOA sa jag glass??? Mumma!

Thank you god that I have the best host-family on the eastside, beautiful girls across the country and the best friend next to me <3 Life's good! Oven n out / Des

Juste, imårrn blir det au pair kryssning också, ska bli jäkla skoj! Och VI är lediga hela helgen och ska utnyttja varje minut! Beachen kanske? Eller shopping? Eller fixa håret? Eller söndagsparty? Eller Manhattan? Eller nåt annat skoj! New York, here we goooo! Har även preliminärbokat att jag ska ner och träffa Sara Gärdegård i Washington DC den första helgen i juni. Ser jag verkligen fram emot!!! =)

torsdag 14 maj 2009

Min älskade dator!


Fick just jordens hjärtattack! Min dator dog i hela 15 minuter och det fanns inte ett piss jag kunde göra mer än att vänta och hoppas på det bästa!Har haft en hel del problem min HP på senaste tiden. Någonting verkar vara galet med fläkten då den hela tiden blir överhettad och helt plötsligt pooof! blir skärmen svart och datorn har dött. What the fuck?!? Det började med att den gjorde så så fort jag hade datorn i sängen, men nu gör den så även fast den står snällt på skrivbordet långt ifrån allt annat tjaffs så här har vi helt klart ett problem.

En annan sak som händer sisådär 17 gånger om dagen är att internet tvärdör. Då menar jag inte internet uppkopplingen, nej den funkar fint, utan varningsrutan säger nåt i stil med att interner kommer att avslutas för fel uppstått. Alla internetflikar stängs då ner och direkt efter ploppar en ny upp med min startsida. Whyyyy?

Som om inte det vore nog så ploppar en ruta om Family Safety upp varje gång jag startar datorn, och det är en ättrig (ettrig?) jävel. Ignorerar jag denna lilla "påminnelse" så hotar det med att internet kommer sluta fungera för vissa användare på datorn. Men varför skulle jag vilja ha den där funktionen då det enda den erbjuder är att limitera tillåtna internetsidor för tonåringar. Varför skulle jag som ensam vuxen användare av denna laptop behöva den funktionen?

Då har vi heller inte kommit till det värsta. Om jag lämnar datorn på med skärmen uppe och är ifrån den i +30 min så har skärmen blivit svart och VÄGRAR att startas upp igen oavsett hur mycket jag rör på touchpaden eller vilka knappar jag trycker på. Dessutom hänger den sig 19,5 gång varje dag vilket är det värsta. Man sitter där och ser alla program man har uppe, att nån skrivit till en hemifrån på msn osv och ska precis till att trycka och se vad hetset är om. När man trycker på tangenterna eller ska till att röra musknappen så händer..... INGENTING och den ENDA lösningen blir till att snällt hålla in startknappen tills allt återigen blir svart och tyst.

Kan någon ge mig en rapport på vad som är fel? Detta hängde idag, den hängde sig och jag blev irriterad. Skillnaden denna gång var att windows vägrade starta upp igen och jag tvingade göra en startreparation, något jag aldrig gjort förr. Galet nervös då det stod att den försökte laga nåt och att det KANSKE skulle funka igen. ALLA MINA BILDEEEER är ovärderliga så ångesten va total. Denna gång gick det bra, meeeen nu blir det till att göra backup så jag är redo när den väl lägger av för gott. För tro mig, det kommer tyvärr hända inom en snar framtid.

Synd bara att detta händer i samma veva som mina 2 mobiler (svensk och amerikansk) håller på attt förlora sin charm också (1 dags batteritid) och jag vill köpa en ipod. Tur att man är rik iaf :)

Puss

onsdag 13 maj 2009

Sanningen!

Idag var det ord och inga visor som kom från min vän Elinas mun på tunnelbanan. Kan tolkas lite fel om man så vill men summan av kardemumman är att hon gav mig en total judgement vilket var lite kul att höra. Vi satt och snackade om skolan i dåtid och Elina höll på att ramla baklänges när jag erkände att skolan var någonting jag tog väldigt seriöst på. "Vaa? Det kunde jag aldrig tro". Så då kan man ju fråga sig hur man ska tolka detta? Ska man vara glad att folk omkring en tycker man är en jävligt skön prick som älskar att ha kul, eeeller ska man bli lite sur och vresig för att folk tror man är blåst och hel-party and doesn't have a care in the world? Tåls att fundera på, vem är jag egentligen liksom? Får slänga in som försvar att jag blev minst lika förvånad då hon berättade att hon brydde sig lika mycket om skolan som hon bryr sig om vilken dag löven faller på hösten... Ansvarsfulla Elina med huvudet på skaft, det trodde jag inte.

Fick även diagnosen att jag har bipolar, vilket är ett personlighets syndrom då man har kraftiga humörsvängningar åt alla håll. Känns ju kul, men jag måste hålla med om att det stämmer rätt bra lately. Vet inte vad som flugit i mig men inte är jag blyg längre iaf, på gott och ont. Från att sitta och sura över en tappad glass till att veva ner rutan på bilen, sticka ut huvudet och skrika "I LOVE NEW YORK" för att sedan lipa lite över min saknade vänner. Vad händer? Kan en människa ha så mycket mixade känslor var och varannan minut? Jag är INTE pålitlig.

För att toppa det så har min svenska börjat blivit knacklig på riktigt. Hade lite alone-time med Elina för första gången ever (ett VI är aldrig ett DU eller ett JAG ni vet) så jag berättade lite om cali, philly osv och fann mig själv, både en och 10 gånger, letandes efter ett svenskt ord som passade in i sammanhanget. Fick verkligen tänka till rejält innan jag tillslut lyckades kraxa fram 'et men det satt långt inne vilket var mycket frustrerande. Läggen tydligen orden i fel följd också i mina meningar också så jag sitter här i min säng med o ser ut som ett ? och tänker "What the fuck".

JAg vet, detta inlägg har ingen logik men vad gör väl det om 100 år? Har hört att det är rätt skönt att skriva av sig lite innan man tittar på ett par avsnitt satc så jag gör väl det då.

Big D signar ut och citerar sin bättre halva "i was like: yo, danny d d - just got home from big fucking d. now i'm headin' to my crib. YO!"

Peace på den och catch y'all later! Amen sister / The Stalker!

tisdag 12 maj 2009

Dags att sätta igång!

Hallå på er!
Är just hemkommen från Lake George,NY där jag och familjen var uppe och semestrade. Egentligen var det så att jag kom hem i förrgår men jag har helt enkelt haft lika mycket energi som en utbränd 40+ are så atte det fick bli lite updatering idag istället. Så vad har jag gjort under denna vecka? Varit på 6 flags (ett nöjesfält i storleken grönalund), fiskat, tittat på en hel del film (läs; Nickenyfiken, Harry Potter 2, Hitta nemo disk 2 och Beverly Hills Chihuahua 3 gånger om), softat, ätit fööör mycket mat, och passat barn. Rätt avkopplande måste jag säga även om jag är glad att vara "hemma" och kunna umgås med min bättre halva igen som jag förövrigt smittat ner med förkylning... Sovvy Stephi!

Har äntligen lite klirr i kassan så det firades med att åka på Target och köpa lite smink, ett par pjucks och en basketboll. Mixen är brutal och jag ser fram emot att lira lite (ja i gympaskor) så fort stephi mår bra igen!

Sommarvärmen börjar smyga sig tillbaka och jag njöt av en väldigt härlig promenad i solen idag. Träden har slagit ut till fullo, gräset är grönt och doften av nyklippt och blommor flyger med vinden och allt är så där underbart. Har förresten skaffat mig en lite hälsosammare bekantskapskrets, de 35 åriga motionsfriska mammorna som har ett par timmar mitt på dagen att ägna sig åt hälsan under samma tid som jag kör mitt motionsrace, trevligt med alla glada leenden och "hi" man får under 45 minuters stenhård powerwalk.

Jag sitter och tittar ut genom fönstret och ser till min stora glädje (läs; förskräckelse) att några mexare jobbar på att få i ordning våran pool för sommarens varma dagar. Jag är inte redo än, vinterkilona är inte borta och jag har lite halvt insett att det är för sent att börja nu. Men men, what to do!

VI tittade för övrigt på lite lägenheter i stockholm på blocket igårkväll och hittade en i Bromma som lät nice med 3 rum och nyrenoverad. Ett mail skickades med expressfart till den uthyrande tord och svaret kom redan i morse. Tydligen ska han hyra ut lägenheten från första juni till dec, men att den sen med största sannolikhet är ledig i dec. Sååååå gott folk, kanske kanske har vi kirrat en lägenhet. Skadar ju förstås inte att fortsätta kika.. Nackdelen är ju att vi inte har nåt jobb och att det här med att vara ekonomisk stabil kändes lite svårt i nuläget men man ska aldrig säga aldrig.

Nu blörjar jobbet om 5 minuter och Des får ikväll äran att laga mat och insöva hela 5 barn denna underbara tisdag. Wish me luck! Over n out!

Kul att så många läser bloggen förresten!

onsdag 6 maj 2009

A Drop in the Ocean!



Tänkte bara lägga upp en fantastiskt fin sång innan vi åker till Lake George.
Jag erkänner Steph, den är jättefin efter man lyssnat på den några gånger! Enjoy and have a great weekend people!

Ovet n out! / Big D

tisdag 5 maj 2009

Lake George!















Mina små älsklingar i California växer sig större och vackrare för var dag som går. Ska slänga upp lite bilder på facebook sen också på alla 4 skönheterna, LOVE <3

Klockan har slagit sent och det var dags att sova för 2 timmar sedan.. Som vanligt är jag dock ute i sista minuten och panik-packar inför familjeresan som tar plats i morgon. Upstate ska vi bila i ca 4 timmar till ett ställe som närmare bestämt heter Lake George. Här ska vi spendera torsdag-måndag i familjen stuga(?) som de lånar x antal veckor varje år. Ska bli nice med en liten familjeutflykt även om jag just nu har blivit sjuk (hoppas inte det är the swine flu bara..).

Ah, hur som helst är det fantastiskt kul att jobba när man är sjuk. Att det regnar på det är liksom bara pricken över i:et och ingens humör har varit speciellt härligt här i huset. Jag blev tvungen att använda sån där skyddsmask då jag tog hand om bebisarna idag. Kände mig som ett monster som bar på ett dödligt virus, meeen lite får man ju offra sig för att hålla de små knytten friska!

Sova var det nu ja och jag tänkte även varne er för att detta kan bli mitt sista inlägg på några dagar. Don't worry, I'll be back! Meeen man vet ju inte hur det är med elektronik och internetanslutning där uppe. Kanske funkar det eller kanske funkar det inte, den som lever får se. Tills vidare vill jag önska er ett härligt veckoslut och säga att jag tänker på er där hemma. Just nu känns inte en sommar i Östersund som en sån dum idé, får se vad som händer...

Puss, over n out!

måndag 4 maj 2009

Will.I.am drop the beat now..... boom boom



Måndagen är här och det med besked. Började denna härligt regniga dag kl 7am då det var dags att köra iväg diverse ungar till skolan (sovmorgon vad är det). Därefter hade JAG ett ärende att uträtta, hör och häpna, och for till bibblan för att lämna tillbaka ett par böcker med due date idag! Soft! Tog därefter motvilligt på mig träningskläderna och traskade ner i källaren där jag trampade en liten stund på den hemska klättringamaskinen. Nu känner jag mig helt vimsig i huvudet och kan inte se klart vilket kan bero på en av följande anledningar
1. Jag är fullkomligt otränad och är i stort behov av styrka och kondition
2. Jag håller på att bli sjuk
3. Jag håller på att bli blind
Alla alternativen är lite smått negativa så jag vet inte vad som är värst. Självklart vore det nice att slippa alt nr 3, fast jag har ju hört att man ser klok ut i glasögon såatte det kanske vore nåt? :P

Tänkte också meddela i denna stund att jag tycker det finns en oändlig mängd sköna låtar just nu på radion till mitt och Stephanies fullkomliga nöje. De har spelats här i några månader nu så jag antar att även sverige börjat digga dem på allvar och kanske till och med ledsnat på några.. Aja, här är i alla fall min topp 10 utan inbördes ordning. Puss och hej!

Don't Trust Me - 3oh!3
Boom Boom Pow - Black Eyed Peas
Pokerface - Lady GaGa
Halo - Beyoncé
Kiss Me Thru The Phone - Soulja Boy
Mad - Ne-Yo
Sober - Pink
Starstruck - Lady GaGa feat Flo-Rida
Blame It - Jamie Foxx
How Do You Sleep - Jesse McCartney

söndag 3 maj 2009

Zac Efron



Ja vad säger man. Stephanie har frågat mig några gånger nu vad det är för killar jag gillar/tycker är snygga och jag har klurat ett bra tag tills jag insåg att svaret funnits framför näsan all a long. Det är ju en Zac Efron snubbe jag vill ha ju. Fantastiska ögon!!!, talang som få, fruktansvärt snygg, himla atletisk, hollywood smile och med en jävla humor! Behöver man mer? Eller är det att begära för mycket? Jag återkommer, Steph hälsar förresten, hej hej! Ska även tillägga att vi såg HSM3 igår (är vi au pairer kanske?) och det är nog min favoritfilm just nu. Så jävla snyggt gjort med alla sång/dans scener och upplägg. Sjukligt bra så cred till teamet!

Dagen har varit jävligt seg. Vaknade klockan 11 i morse och satte oss genast upp i sängen med varsin dator i knät. Socialt? Satt där i 4 timmar och fnissade och skrattade innan det var dags för frukost (brunch?) och ungarna tyckte att det var minsann på tiden man kom ut ;) Åt frukost gjorde vi med varsin bebis i knät (vart var föräldrarna?) för att sedan återgå till mitt rum igen med datoren i knät. Nice shit. Har precis anlänt hem efter en uppfriskande promenad i regnet då vi spunnit vidare på våra framtidesplaner. Nån som har en lägenhet i stockholm att låna oss i januari??

Dags att göra nåt "vettigt" nu. Lämna tillbaka böcker på bibblan (jag älskar att läsa), åka och handla "mat" och hyra en film. Man får faktiskt ha långtråkiga dagar då man gör ingenting, speciellt då det regnar! På onsdag åker vi förresten upstate till familjens hus som de har 2 veckor om året. Kan inte säga att jag längtar men ska bli skoj att göra nåt annat ett tag. På återseende kära ni och kul att det är så många som läser min blogg! Puss, jag saknar er! <3 Tack också för sånna fina kärleksförklaringar i natt! Over n out /jag är inte knäpp, bara lite extra charmig.

Hittade även en ska som orsakade oändliga skrattanfall under dagens lopp då den ploppade upp i spelaren lite nu och då. Se och njut! pussgurka!


fredag 1 maj 2009

Vart tog solen vägen?

Tyvärr har jag inget svar på denna fråga, är den i östersund kanske? Vet i alla fall att jag har 6 kilo godis som gör mig galen varje dag. Hur lätt är det att hålla sig från att äta när jag vet att det finns där bakom shoppingpåsarna på 5e hyllan i bokhyllan liksom? Impossible! Vet inte om det skulle bli lättare om jag flyttade det till ett annat ställe, för då vet jag ju ändå var det är liksom...

Vaknade upp igår förresten kl 9 och började sträcka på kroppen, ni vet så som man gör varje morgon för över huvudtaget kunna pallra sig ur sängen. När jag sträcker ut armen till vänster så får jag världens överraskning.... Nej det är faktiskt inte en okänd man utan hör och häpna, ett dussin godisbitar ligger där helt oskyldigt. Man kan ju ställa sig frågan, hur fan hamnade dem där liksom? Just då var jag dock så trött att jag glatt käkade upp dem och sedan sov 1 timma till... Hur tjock är jag på en skala?!?! Jag kan så här i efterhand bara komma fram till en slutsats, att jag gått upp mitt i natten, halvt sovande/halvt vaken och varit sjukligt sugen på godis. End of story!

Nu är det helg igen! Vädret kommer vara ungefär lika bra som i Forks (regnigt alltså för er som inte läst Twilight) så frågan är ju vad man ska hitta på. Blev ju inge valborgsfirande i alla fall och lika bra var väl det (läs: jag är sjukt avundsjuka på er där hemma som var ute och söp). Hade planerat brännboll och picnic men med halvkallt väder och ett mörker lika svart som lakrits så fick vi alla kasta in handduken med orden "bättre lycka nästa gång.." Satt istället och åt choklad o drack te hemma hos Steph. Inte fy skam!

Ikväll verkar det bli thaimat i form av Ris, kyckling och grönsaker som vi beställer varenda gångvi är där. Ungefär lika gott som en kopp nyponsoppa just nu. MMmmm! Efter maten blir det sen antingen bowling eller minigolf. Får se vad humöret känner för. Nu ska jag luta mig tillbaka framför ett avsnitt prison break och sen ska jag se till att få lön för de 2 veckor jag jobbat. Yeeehaaa! Vi hörs.

Jo förresen så är jag ännu inte drabbad av the swine flu så jag hoppas den lyckan varar för evigt. Usch, och inga löss har jag fått heller (finns på barnens skola) så thumbs up på det!

Hörs gott folk, jag saknar er liiiite! Puss <3