tisdag 26 maj 2009

Fantastiskt!

Har haft en fantastisk semester med familjen och de tycker lika så om mig. "Du är så lätt att ha omkring" sa pappan på helgens sista måltid och det värmer alltid lite extra i hjärtat. Kom hem på söndag kväll kl 8.30 och begav mig sedan 10.20 in till manhattan för att först träffa älskade Stephanie och Elina och sen ha en sleepover hos Frida. Jaråå, här handlar vi på impuls och det gillar jag (efter lite hets och ilska hm..)

På Måndagen (Memorial Day för övrigt) vaknade jag upp i ett radhus i Brooklyn och kände mig taggad inför dagens äventyr. Vi Shoppade en hel del och jag tog itu med några saker som stått på "att göra listan" ett bra tag nu. Jag spenderade 100 dollar på en extern hårddisk så nu har jag äntligen skaffat mig en bckup och behöver inte bli helt crazy varje gång datorn krånglar. Mycket värt pengarna och dessutom är den blå och assnygg ;) Är ni beredda, nu kommer ju kors i taket!! Des o Frida gick även till en salong och klippte håret. SJUUUUUKT nödvändigt då jag inte klippt mig på över 1 år och såg ut ungefär som tjejen i "En prinsessas dagbok" innan hennes omvandling, eller för er som inte sätt den, bara allmänt risig!! Så nu är det kortare, snyggare och helt enkelt så mycket bättre. HIttade en riktigt bra salong så det kanske blir till att blondera sig där till helgen? Ooops!!

Des och Steph sprang för övrigt till basketplanen igår kväll kl 9.30 och lirade några games. Des ligger överlägset i ledning med 12-1 i våra kära spel "21". KUNG!! ;) Dagen har gått fort förbi. Efter 9 timmars jobb blev det ett impulsbeslut att ta tunnelbaka in till city. Ja ni hörde rätt, TUNNELBANAN går ju i princip ända upp hit där vi bor. Fick vi precis reda på så istället för att betala 12 dollar för en tripp till stan, så betalar vi nu 4. Sweeeet! Kan vi åka in 3 ggr i veckan istället för 1. Vi träffade iaf ett gäng svenska killar som är här på besök i staden en vecka. Riktigt trevligt måste jag säga! Så trevligt att det blir en favorit i repris imårrn då vi planerar åka och kika på Brooklyn Bridge. Ja det återstår att se om planen åtföljs.

Jag körde förresten min nya bil ikväll!1 ÄÄääääntligeeeeen lite frihet =D Så underbart att göra lilla guld och verkligen kunna ta sig nånstans, SJÄLV!! Dock blev det lite sent så Des smög in efter utegångsförbudet (finns det ens kvar?) och nu sitter jag här och börjar tänka på refrängen! Vad vore livet utan lite spänning, äventyr och galna impulsupptåg??

Har för övrigt även avinstallerat Norton antivirus (hade 1 dag kvar på prenumirationen) och har istället installerat avast! vad tror mamma om det?? Det är gratis och sägs ska vara bra?!. Mer om allt i morgon. Puss!!!

3 kommentarer:

Linn sa...

Ska du verkligen blondera dig? Seriöst..? Shit, jag skulle inte kunna se samma tjej framför mig då.. det skulle inte vara du! :/

steph sa...

Planen följdes ej .. :D haha!

blont är fint o du kommer ha en fin naturlig blond färg så linn kan va lugn! :)

Linn sa...

haha okej, jag chillar lite då :)