fredag 15 maj 2009

Fredag natt!

Ey! Först vill jag ju bara poängtera att min bror växer och det med basta. 172 cm påstår att han är vilket innebär att jag ligger i lä, så mycket för att kunna brotta ner honom med en hand längre...

Klockan har slagit midnatt och jobbdagen är finally over. Började vid 7 i morse och har jobbat i princip till nu! Skulle haft en härlig 6 timmars rast mitt på dagen, meeeen det hände ju såklart inte. Istället ställer Bid D upp och jobbar och jobbar och jobbar så mycket så nu är jag inte ens trött. yeey me! Har haft my beloved Stephanie här ikväll som sällskap och som även agerat nappinstoppare lite då och då ;) Tack för hjälpen hun!

Värdföräldrarna ramlade precis in genom dörren med orden "Aaaldrig mer tequila! Tequila är farligt, det är så man får tvillingar". Efter det erkännandet kände vi att vi fått lite mer inofmation än nödvändigt så vi försökte snabbt skratta bort det. Värdmor går då istället fram till skafferiet och river fram den STORA godisburken som jag ställt in där (jag vet, jag har dålig karaktär) och finner det mycket roande att göra narr av mitt godisätande. "Du vet att jag älskar dig Des men vad fasen är detta alltså?" säger mor och höjer burken till skyarna! hahaha. Som hämna ber vi både mor och far att testa saltlaktirs för första gången i livet, vilket slutar med en himla massa fula äckade miner från deras sida och en himla massa skrattande från våran. Hahaha, kom igen salt lakrits är ju HUR GOTT SOM HELST! Fjantamerikaner!

Satt och skrattade lite för mig själv också då jag tänkte på situationen. Här sitter två 20 åringar i köket, en fredagkväll, med varsin laptop framför sig och kollar nyheter på internet. Alla fem barnen sover och vi får äntligen lite lugn och ro i huset. Vid midnatt rullar värdföräldrar in genom dörren, kalasfulla... Vad är fel med den här bilden?? Vad hände med tonårsfester och föräldraplikter? I dunno, men erkänn att det är lite småroande minsann!

Nä, nu ska jag och min bättre (the know-it-all) halva titta på film bestående av "The Dark Knight" och försöka vårat yttersta för att hålla oss borta från godis och glass. WHOOOA sa jag glass??? Mumma!

Thank you god that I have the best host-family on the eastside, beautiful girls across the country and the best friend next to me <3 Life's good! Oven n out / Des

Juste, imårrn blir det au pair kryssning också, ska bli jäkla skoj! Och VI är lediga hela helgen och ska utnyttja varje minut! Beachen kanske? Eller shopping? Eller fixa håret? Eller söndagsparty? Eller Manhattan? Eller nåt annat skoj! New York, here we goooo! Har även preliminärbokat att jag ska ner och träffa Sara Gärdegård i Washington DC den första helgen i juni. Ser jag verkligen fram emot!!! =)

1 kommentar:

Linn sa...

Hahaha, kalaskul! Den förväxlande bilden av livet :) HA!