söndag 3 maj 2009

Zac Efron



Ja vad säger man. Stephanie har frågat mig några gånger nu vad det är för killar jag gillar/tycker är snygga och jag har klurat ett bra tag tills jag insåg att svaret funnits framför näsan all a long. Det är ju en Zac Efron snubbe jag vill ha ju. Fantastiska ögon!!!, talang som få, fruktansvärt snygg, himla atletisk, hollywood smile och med en jävla humor! Behöver man mer? Eller är det att begära för mycket? Jag återkommer, Steph hälsar förresten, hej hej! Ska även tillägga att vi såg HSM3 igår (är vi au pairer kanske?) och det är nog min favoritfilm just nu. Så jävla snyggt gjort med alla sång/dans scener och upplägg. Sjukligt bra så cred till teamet!

Dagen har varit jävligt seg. Vaknade klockan 11 i morse och satte oss genast upp i sängen med varsin dator i knät. Socialt? Satt där i 4 timmar och fnissade och skrattade innan det var dags för frukost (brunch?) och ungarna tyckte att det var minsann på tiden man kom ut ;) Åt frukost gjorde vi med varsin bebis i knät (vart var föräldrarna?) för att sedan återgå till mitt rum igen med datoren i knät. Nice shit. Har precis anlänt hem efter en uppfriskande promenad i regnet då vi spunnit vidare på våra framtidesplaner. Nån som har en lägenhet i stockholm att låna oss i januari??

Dags att göra nåt "vettigt" nu. Lämna tillbaka böcker på bibblan (jag älskar att läsa), åka och handla "mat" och hyra en film. Man får faktiskt ha långtråkiga dagar då man gör ingenting, speciellt då det regnar! På onsdag åker vi förresten upstate till familjens hus som de har 2 veckor om året. Kan inte säga att jag längtar men ska bli skoj att göra nåt annat ett tag. På återseende kära ni och kul att det är så många som läser min blogg! Puss, jag saknar er! <3 Tack också för sånna fina kärleksförklaringar i natt! Over n out /jag är inte knäpp, bara lite extra charmig.

Hittade även en ska som orsakade oändliga skrattanfall under dagens lopp då den ploppade upp i spelaren lite nu och då. Se och njut! pussgurka!


1 kommentar:

Linn sa...

HAHA snyggt!