torsdag 28 maj 2009

Förjävla människor!

Det är torsdag och jag ska meddela att trots att jag hade sovmorgon till 11 i morse så lyckades jag ändå försova mig tills klockan slog 12 och det ringer på telefonen. Oskönt värre. Känns som jag går igenom en personlig svacka just nu och jag fattar inte vad det kommer ifrån. Familjen är bättre än toppen, jag har mina vänner och saker att göra hela tiden men ändå går jag runt och känner mig tom och ledsen hela tiden och minsta lilla irritationsmoment kan få mig att explodera i ilska. Va fan händer? Jag och Steph gick och spekulerade lite i det och kom fram till att jag saknar hemma extra mycket just nu. Det har som ingen logik i varför jag är ledsen när jag egentlin borde vara glad och tycka att livet är fantastiskt. Men kanske är det just att det är så bra som får mig att sakna er alla där hemma extra mycket och minnas allt bra som hänt i mitt liv.

Hur kan man känna sig så ensam i en stad där det bor 9 miljoner invånare och med en kanon vän vid sin sida? Och hur kan man vara så arg och ledsen hela tiden, när det enda man gör på sin fritid är att ha kul och skratta? Sova mer, träna mer och hetsa mindre med start nu och se om det leder någon vart. Detta är ett sätt att skapa ovänner på och det är det sista jag behöver just nu. Nu ska jag sluta fumla. Det blir så otroligt ointressanta inlägg på senasre, sorry bout that!
Hittade btw ett helt Disney Album i mitt itunes - på FINSKA! haha den är ju skön.

Nu ska surknulen försjunka sig i ett par avsnitt SATC, snart tittat klart på alla säsonger, sweet! Puss på er, jag saknar mina vänner och familjer i Östersund!
Over n out, Vi ses på Hard Rock Café!!! ;)

2 kommentarer:

Linn sa...

Jag saknar dig..

steph sa...

Älskade gumman, jag lämnar inte dig plutten ..

Jag mpåset säga att ditt humör syns även i din blogg.

"Fantastiskt","För jävliga människor" Haha, du är för rolig! Känns dock som att din nya inställning kommer hjälpa!Nu jävlar ska det bli nåt av den med .. !! :P

Haha, vi ses på hard rock café!!! :P BTW, om det inte blir nice väder imån.. Kan vi itne boka bord för oss alla på Hard Rock imån?? Vore ju skitkul!!

Vad sägs? annars finns det svenska restauranger som Carrie fixade åt mig - om vi vill dit nångång!

love u.