söndag 10 januari 2010

Nu sitter jag här igen

och tittar på medan klockan snabbt tickar iväg och nattens sömntimmar blir allt färre. Har jobb mellan 8-21 i morgon vilket känns sjukt nice faktiskt :) $$$$$ och världens bästa ica team! (haha låter rätt lamt men hey, ibland är man bara nöjd helt enkelt). Helgen var festlig. Jobbade och festade om vart annat, precis som det ska vara när man är hemma i lilla Ösd.

(bild från nyårsfirandet)

Spontanutgång på fredagen ställde jag till med. Des skulle egentligen gå till natuls efter jobb och ha en liten spelkväll med några av brudarna. Istället fastnar hon hemma hos Simpa på "en öl" vilket snabbt blir till en öl, några drinkar, ett par shots, musik, visning av usa bilder osv osv. haha jag gillar spontanitet! Därefter joinar jag brudarna för en halv omgång games för att sedan inse att jag är för full för att bara sitta och spela så på med jacka och vantar igen för att kila ner på Olearys. Bra kväll trots att man knappt kände en själ ute (vart är festprissarna man var ute med för 2 år sen?). Det var en sån här kväll då man dansar och lyckas få toapapper under skon. <3





Lördag jobbades det i vanlig ordning för att sedan bege sig till natuls duscha, käka och sen förfesta. Riktigt skoj blev det då en hel del sköna typer samlades i denna pinglas kök. Dans dans dans löd det på krogen och det slutade med en påse från donken, soffhäng och snark.





Nu har ni fått en uppdatering på det, blir lite mer tankar och funderingar en annan dag för det finns en deeeel alltså. Ska dock upp och jobba om 4,5 timma sååå lite sömn kanske inte vore fel.





Ok well so long suckers!


Over n out / D

Inga kommentarer: