tisdag 16 september 2008

Tankspridd

FREAKIIIIIIN GORGEOUS!!!
Stod och rakade benen i lugn och ro när tanken slog mig att jag har lite att blogga om idag. 10 min senare sitter man bänkad framför skärmen och känner sig tom i huvudet. Varför blir det alltid så? Är det så att det redan är dags att bära med sig papper och penna överallt man går för att kunna skriva ner allt man vill minnas direkt så man inte glömmer. Är det redan dags för det stadiet alltså? Känns ju på sne.

Vaknade i morse av ett sms i inkorgen, grannen tänkte jag och log. Meddelandet lyder "Hey, how r u?" and that's it. Ingen avsändare, ingenting. Knepigt tänkte jag och svarade att det va bra och om jag kände personen i fråga. Svaret kommer att avsändaren heter Mike och har absolut ingen aning om hur vi träffades etc. Så detta hade ju inte varit någon ovanlighet om jag varit hemma i östersund. Sup med stil gör man ju där vilket leder till lite minnesluckor här och där, meen här ger man ju inte ut numret till vem som helst. Börjar nästan inbilla mig att det är en av taxichaffisarna som vi glidit runt med under semestern, eller Linn vad hette polisen i poolen?? :O Hur som helst, gotta find out soon anyway, stay updated!

Låg även en cd skiva utanför dörren idag med texten "Ya JaKetted: Speaken to death ears". Coolt tänkte jag och kikade på myspace sidan som stod på själva CDn. Visade sig att det va grannen som äntligen bestämt sig för att idag va dagen då han ville dela med sig till mig av sin musik. Låter hyffsat sådär efter ett par sånger om man försöker undvika faktumet att det är rena rama gudsdyrkan. Det är mycket sådant här, religion alltså. Kristen rap sysslar han med och grannen till vänster är såld på kristen rock. Kommer kanske hem till sverige och utbrister "Hallelujah vänner", istället för "Fan va underbart att se er". Man vet ju aldrig.

Har även visat sig att jag har dåligt inflytande över en av tvillingarna. Hon, nyss 4 år fyllda, BITER PÅ NAGLARNA (både händer och tår). Känner mig hemsk som visar en av mina brister som hon snappar upp som de små härmaporna barn är. Så vi gjorde en deal idag, inge mer nagelbitande och kanske kan hon hjälpa mig ut ur mängder av års ovana. Om jag inte kan sluta för någon jag älskar, vad ska då stoppa mig? Inget jag är stolt över och det känns hemskt att se henne ta efter mig i det.

"Hey, have you lost your head friend?" Säger en av tvillingarna till sin systers lilla docka. Klantiga D var i farten och ploppade huvudet av henne. LOL
Va även på Target idag och köpte ett ljus så mitt rum känns ännu mer trevligt att spendera fritid i. Köpte även en deo som tog ca 30 minuter för mig att förstå mig på hur man använder (ej överdrivet). Visade sig att man skruvade på den lilla ratten där nere och så kommer deon upp genom blommönstret. Sweet!

Ursäkta uppsatsen man jag sa ju att det var en bra dag för bloggning. Nu ska jag läsa min nya bok och lyssna på lite kristen rap. God Bless Ya'll! Puss då!

3 kommentarer:

Anonym sa...

yeah! its much better,

Anonym sa...

hahahaha! jag skulle skratta ihjäl mig om du kom hem och sa hallelujah vänner! MOOAAHAHAA! men du, det första jag tänkte på var ju polisen iaf. kanske var han då? kanske han hette Mike? puss

Desire John sa...

Hahahha ja det tror jag det!! Linn, håll i dig nu! Det VAR polisen och han frågade efter x antal sms senare om jag hade lust att hänga med han nån dag. Hahaha hur gammal var han igen? Jag tyckte det var bäst att tystnaden fick tala för sig denna gång och struntade i att höra av mig mer! HÖHÖ Puss