fredag 2 oktober 2009

Seriously?!?!

Sooo, förra helgen var världens sjukaste och roligaste helg jag varit med om och jag är äntligen redo för att dela med mig lite utav härligheterna. Fredagen börjar som vilken annan fredag som helst då vi jobbar på i vanlig ånga och äntligen ser ett ljus i tunneln - helgen! Kl 12 slutar Big D sitt hårda arbete och beger sig iväg i jakt på en klänning. Elina hakar på men efter 5 timmars letande utan lycka beger sig de två vännerna för att ge upp, åka hem och dra på sig några gamla trasor de har i garderoben. Väl i ordningengjort börjar gallejj nummer 1 och diverse drycker förtärs på tåget ner till det STORA äpplet med Elina och Emma. Kvällen är medelmåttig och lååång efter diverse käk, avsminkning och tupplurar på tåg vaknar vi upp i chinatown - redo att åka till Boston med första bussen kl 6.30. Efter vi klivit på och satt oss till rätta somnar vi kvickt i den mörka tillvaron och vaknar upp kl 10 av att solen skiner oss i ögonen och träden utanför är sådär härligt gula oranga och röda. Boston boston here we come..
I ett underbart soligt och härligt lugnt Boston blev det sightsing, korttagning, en tupplur i Boston Common (park), en ducktour (quack quack) och en hets färd i taxin upp till Harvard innan det slutligen var dags att köpa lite mat, fixa till sminket och återigen hoppa på kinesbussen. Boston är en underbar stad, vacker och lugn vilket är en skön omväxling från det stressiga NYC. Trötta men nöjda över det härliga äventyret somnar vi ett par timmar innan det är dags att dra på dig klänningar och pjucks inför nattens prövningar. Att måla nagellack på en skakande buss har vi konstaterat en gång för alla inte är någon brilliant idé och jag kan ju knappt vänta tills pet-flaske racet är över. Patetiskt!
Möter i alla fall upp med Elinas kompis Jonna som stått och väntat ett tag. Väl i en taxi inser Des att hon tappat ÄNNU en av sina skor så i hysteri hoppar hon ut ur taxin och spriiiiiiiiinger 5 block för att sedan mot alla odds hitta sin älskling. Vem tappar skor och glömmer dem i en taxi gång på gång? Måste hålla hårdare i grejerna tror jag! Efter mycket letande kommer vi dit vi ska och kan då påbärja gallej nummer 2. Det tog oss dock över 1 timma att lista ut att *9Grove ligger på Grove St och inte på vare sig 17th st btw ave 5 n 6, eller 12th st 4th ave.... Clever...

Aja, efter en sjuk kväll vaknar vi upp i stan och blir serverade Mimosas. För dem som inte vet vad detta är kan jag tipsa, det är sjukt gott på en söndags morgon och att bli bjuden på brunch är inte så pjåkigt heller för den delen. Shopping sen innan hemresa och glöm inte att taxibilar är det bästa stället för att ragga upp nya RIKA killar, eller hur E? ;)
Förlåt att jag skriver i gåter men det är så man måste göra om man inte vill bli hemskickad i från detta land och nog vore det snöpligt att ramla på mållinjen! Snart snart klar nu, såklart med blandade känslor! Tänkte sätta punkt nu och skriva ett nytt inlägg om vad som hänt den senaste veckan då vi varit för lat för att blogga. KOntaterat har vi också att det GÅR faktiskt att leva i en liten väska över en helg. Så länge man får plats med 2 par skor, 2 klänningar, ett vardaligt ombyte, lite underkläder, en tandborste och lite smink så är man fine! Kom ihåg det n go backpackin :) Puss på er! <3

1 kommentar:

Anonym sa...

Helt enkelt, oslagbart, oförglömligt och helt underbart galet på alla sätt och vis. Jag har hört att Mimosas är det bästa en bakis dag i west v ;) I love u, u´re the bost !