söndag 14 juni 2009

The end of the weekend!

Godafton kära vänner! Nu är helgen soon to be over, närmare bestämt om 35 minuter och jag sitter och hänger läpp här i sängen. Hur kul är det att jobba egentligen?

Som ni vet har helgen varit soft och härlig och vi tyckte det vore synd att börja hekta på en söndag. Så vad gjorde Des och Steph idag? Jo, efter att ha sovit till ungefär 12 (ja, stephanie vaknade kanske 10 men det är ju hon) och sedan käkat frulle vid 2 insåg vi att solen äntligen tittat fram i den annars så molniga vardagen. Så istället för att titta på våra nya filmer vi har på datorerna så beslöt sig duon för att dra till en park i Larchmont och sola på klipporna. Vi tyckte egentligen det var skönare att njuta av solen på våra handdukar i gräset men si det tyckte inte parkvakten var någon höjdaridé. Med bestämda steg kom han fram till oss och sa att vi fick minsann lägga oss på klipporna om vi ville sola för handdukar på gräset fick man minsann inte ha. Vi sitter där som två frågetecken och undrar vaffan detta är för en helig plats. Först blir vi utkastade ur detta lusthus på stephanie födelsedag och sedan får man inte ens ligga ner på gräset!!:O Sjukt! Nästa gång blir det en annan park, måste dock säga att det är galet vackert i just denna där man kan doppa fötterna i Atlanten om man så vill.

Vi har även gjort en ny lista på turistgrejer vi vill göra i manhattan innan vi ska åka hem och sett på film! Vi började se Sexdrive men gav upp efter ca 30 minuter. Förstår inte på vilket sätt filmen var bra för er som sett och gillat denna, men det var lite för mycket naket enligt vårt tycke! IGEN! Vi avslutade därför istället helgen med The Holiday som är en av de absolut underbaraste filmer som finns. Den går hand i hand med The Notebook faktiskt, riktigt gullepluttigt och romantiskt och sen skadar det ju inte heller att Jude Law är med!! :)

Nu är det dags att sova, eller ja läsa lite bok och sedan slumra in. Har en kort men intensiv jobbvecka framför mig med Låååånga timmar de 4 första dagarna. Sen väntar midsommar och min söta familj har gett mig ledigt från kl 11 på fredag för att jag ska kunna bege mig ner till manhattan och fira vår svenska högtid med andra Svenskar i Battery Park, Downtown. Hoppas på bra väder bara, pleaaase!!

Over n Out! Vill också skriva att jag saknar er där hemma! Grattis Ingvar i efterskott också, jag glömde inte alls.. :P Sen har jag två fantastiska brorsor som fyller år i veckan! Och två fantastiska vänner som förgyller mina dagar med värmande ord! Linn och Marina <3 Puss

2 kommentarer:

Linn sa...

Yeah, Jude Law drop dead gorgeous och jag älskar den filmen. Och vadå? Inte ens ligga och steka i gräset hahaha!? Dit måste jag!! :) Och jag gillar dig! Puss!

Desire John sa...

Hahaha I knooooooow! hetaste hunken! whats up with that. tror amerikanarna måste komma o chilla lite i sverige o allemansrätten! och jag gillar dig <3